Ubytování Rakousko – Schladming/Dachstein Aich

Objednejte si levné ubytování v Rakousku a lyžujte v pohodě

Rádi byste strávili dovolenou v rakouských Alpách? Vyzkoušejte komfortní ubytování v salcbursko-štýrském lyžařském komplexu Ski Amadé. Nabízíme 2 kompletně vybavené apartmány v oblasti Schladming/Dachstein v horské vesničce Aich im Ennstal. Levnější ubytování v Rakousku nenajdete.

  • Kurztrum  /31
  • Aich
  • 8966
  • Přímo v centru obce u přírodního koupaliště a tenisových kurtů, zastávka skibusu je u domu.
  • mapa

Více informací

Levné ubytování v Rakousku v alpské obci Aich, která se nachází nedaleko Schladmingu

Rádi byste našli místo v Rakousku s levným ubytováním a skvělými možnostmi pro báječnou dovolenou? Už jste slyšeli o půvabném údolí rakouské říčky Enn a stylové horské obci Aich? Objevte místo, které Vás nadchne božskými podmínkami pro zimní sporty, jako jsou sjezdové a klasické lyžování, nebo pro horskou turistiku, cyklistiku a plavání v létě. Všudypřítomný klid, hřejivé paprsky slunce a lahodná místní gastronomie Vás dostanou do takové pohody, že se tady budete stále rádi vracet. Relaxovat můžete přímo ve vesnici na vyhlášeném přírodním koupališti, které září čistotou vody a okolní přírody.

Zajistíme Vám ubytování v jednopokojovém nebo dvoupokojovém apartmánu v obci Aich. Oba typy apartmánů jsou určeny pro max.4 osoby.

Z těchto apartmánů je nádherný výhled na sjezdovky areálu Hauser Kaibling.

Region Schladming/Dachstein

Zima ve Schladming/Dachstein

Lyžařské středisko Schladming/Dachstein je součástí "Ski amadé", největší lyžařské oblasti Rakouska a nabízí 175 km sjezdovek.

Areál je tvořen čtveřicí propojených vrcholů Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen a Reiteralm. Středisko je vybaveno špičkovým zasněžovacím zařízením, které umožňuje v kombinaci s převážně severně orientovanými svahy, zahájit zimní sezónu často již v polovině listopadu. Ve středisku jsou uměle zasněžovány všechny sjezdové tratě.

Specialitu pro labužníky zimních sportů nabízí vrchol Hochwurzen (sedmikilometrová sjezdová trať FIS), sedm kilometrů dlouhá sáňkařská dráha (provoz ve dne i večer) a profesionálně upravovaný a udržovaný snowpark pro snowboarding.

Zajímavé odkazy pro zimní dovolenou:

www.planai.at

www.derdachstein.at

www.snow-space.com

www.zauchensee.at

www.hauser-kaibling.at/cs

www.reiteralm.at

www.aich.at

Léto ve Schladming/Dachstein

Oblast Schladming/Dachstein je i v létě velmi oblíbeným a atraktivním rekreačním střediskem především díky pestré nabídce aktivit pro rodiny s dětmi, seniory i velice sportovní hosty.

Ať dáváte přednost umírněnému putování s celou rodinou nebo patříte ke skalním sportovcům, kteří zdolávají i ty nejstrmější horské vrcholy, - všichni si zde přijdete na své! Nekonečné kilometry tras pro horská kola čekají na milovníky horské cyklistiky, k nebi se tyčící vrcholy čekají na své dobyvatele a přes 300 horských jezer se těší na to, až budou moci osvěžit tělo i mysl pěších turistů. Opravdovým dobrodružstvím jsou outdoorové sporty prováděné na zemi, ve vzduchu i ve vodě. Mezi oblíbené letní aktivity patří sjíždění řek na raftech, kanoistika, feraty, paragliding, lanová centra, letní sáňkařská dráha a další. Cyklostezky všech obtížností nabízejí nádherné túry na kolech. Dlouhá údolí lze projet křížem krážem. Velice oblíbená je cyklostezka Ennsradweg, která spojuje spolkové země Salzburg, Steiermark a Oberösterreich.

Zajímavé odkazy pro letní dovolenou:

www.hauser-kaibling.at/cs

www.planai.at/de/sommer

www.derdachstein.at/de

Otevírací doba

  • Non-stop
  • Máme právě otevřeno

Napište nám

Povinná pole

Vyplněním formuláře souhlasím se zpracováním osobních údajů za účelem zodpovězení mého dotazu.
Zavřít

Přihlášení

nebo
zapomenuté heslo